Линијата која заработи 20.000 долари

Вести

Уживајте во големиот победник, #GoProLineOfTheWinter за 2024 година, победник, Adrià Millan Pla 🏆️ Со оваа брза, стрмна и длабока линија, тој си замина со фалење и дополнителни 20 илјади долари во џебот !
Добро време како и сите други да започнете да ја сонувате вашата линија за следната година! Особено со #skimacedoniaONtour

Претходен написи
Македонија добива „Бесконечна“ трансверзала долга 2070км !
Следен напис
Titov Vrv SkyRace 2024