Малку свеж карвинг од Zermatt

Вести

Швајцарската ски репрезентација е веќе инсталирана во Zermatt, Materhorn каде глечерскиот дел од центарот е оперативен од неодамна, слично како и со Saas Fee. Цените за ски карта се секогаш ексклузивни и чинат од 70-80 швајцарски франци, па ко воли нек изволи (за цена на пиво не прашувајте, мижи и голтај).

Прочитај плус:

Какви се трошоците за престој во Zermatt еден од најексклузивните светски ски центри

Zermatt ги реализираше па дури и ги надмина планираните туристички посети

 

Претходен написи
Zermatt ги реализираше па дури и ги надмина планираните туристички посети
Следен напис
Какви се трошоците за престој во Zermatt еден од најексклузивните светски ски центри