Mavrovo Thrones 2022

Вести

Пријавувањето за трката Mavrovo Thrones започна!

Кој ќе седне на тронот? 👑Време е да ги прогласиме новите Крал и Кралица на планината за оваа сезона.

19 февруари, 2022
Старт на трката: 16։30 часот

Освојте го тронот и добијте։
❄️ Парична награда од 500 ЕУР,
❄️ Сезонска ски карта за ски сезона 2022/2023
❄️ Ски наочари Red Bull

Пријавувањето е започнато на skipass.skimavrovo.com , побрзајте и пријавете се најдоцна до 17.02.22

Повеќе информации за трката на www.resortmavrovo.com

Се гледаме во Маврово 🏔️

Registration for the most epic race, #MavrovoThrones has started!

Who will sit on the throne? 👑 Time has come to crown the new King and Queen of the mountain for this season.

19 February, 2022
Race start: 16:30h

Win the crown and get:
❄️ 500 €
❄️ Season ski pass for 2022/2023 season
❄️ Red Bull Ski Goggles

Registration has started on skipass.skimavrovo.com and is open until 17.02.22

See you in #Mavrovo 🏔️

More information at www.resortmavrovo.com

Претходен написи
Уште едно прво искачување во Патагонија наречено „Pain and Gain“
Следен напис
ЗОИ: Влхова го освои златниот медал во слалом