Недела ден за ски часови придружи се!

Вести

Овој викенд ќе бидеме во Маврово. Недела , 7 март ќе имате можност да ни се придружите и да ги научите вашите деца да скијаат.

Групата е мала 5 дечиња од 8-10 години. Целодневна настава на снег и сонце, дружење и рекреација со нашиот популарен и лиценциран ски инструктор Тони Петковски. Резервирајте на време на емаил skimacedonia@gmail.com или 077 739 405….можете да ни пишете порака и на инстаграм!

Претходен написи
Претседателот на Хрватската ски федерација после 35 години повторно на Шапка
Следен напис
ПРИХОДИТЕ НА ХОТЕЛИТЕ ПОМАЛИ И ЗА 90%