Нордиската репрезентација на тренинзи во Ливињо

Вести

Ставре Јада , Ана Цветановска заедно со тренерот Борче Јованоски на тренинг сесија во италијанскиот ски центар Ливињо (Livigno).

Претходен написи
Падна првиот снег на Галичник
Следен напис
Депонијата под хотелот „Радика“ во Леуново е отстранета