Paradiski Les Arcs, Француските Алпи

Термин на поаѓање: Петок, 19 јануари 2024 , враќање, пристигнување во Скопје, 28 јануари 2024 година Les Arcs е составен од пет населби: Bourg Saint Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 и Arc 2000, сите поврзани. LES ARC 1800 каде што е сместувањето е најголемата населба во оваа ски зона и од логистички аспект најповолна … Продолжи со читање Paradiski Les Arcs, Француските Алпи