Времето денес: Планината полна сонце и чисти кислород

Вести

#Skopje-Crnice 280m, 7.8°C, Wind: 0.0 km/h (High gust 2.9 km/h @ 08:13)

Сончево со мала до умерена облачност ,појава на утринска магла по одделни котлини. Претежно слаб ветер од јужен правец.

#skimacedonia.mk Bistra, Mavrovo 1720 m.a.s., 8.1°C, Wind: 3.8 km/h SSE (High gust 41.8 km/h @ 02:51)

#skimacedonia.mk PopovaSapka 1722 m.a.s.l, 9.6°C, Wind: 3.4 km/h ENE (High gust 15.0 km/h @ 01:54)

#skimacedonia.mk Krusevo-Stanic 1349m, 10.9°C Wind: 3.1 km/h SSW (High gust 20.9 km/h @ 01:14)

#skimacedonia.mk Ponikva,Osogovo 1630 m.a.s.l , 8.8°C Wind: 4.1 km/h S (High gust 19.6 km/h @ 02:56)

National park Galicica

Претходен написи
Голем потенцијал Lucas Braathen со златен првенец
Следен напис
Белорусија сламка надеж за зимскитот туризам?