Шапка денес почна да пегла

Вести

Попова Шапка изминативе денови доби 40на см снег, а ратраците низ центарот во обид да ги зачуваат првите слоеви на снег. Доколку условите на теренот го дозволат тоа, се очекува до крајот на месецот лифтовите да почнат да работат.

фото:Д.Шахпазов

Previous Post
Одбележување на Светскиот ден на планината
Next Post
Следете во живо ски центар Нижеполе