“Ројалти” меѓу материјалите, австралиска мерино волна

Мерино волната е материјал со најголем авторитет , можеби ценовно чини повеќе од вештачките полиестери или dryfit, но искуството е неколку скали погоре. Австралиската мерино волна е вистински “ројалти” меѓу материјалите. За активен животен стил, планинарење, фитнес, скијање, велосипед , трчање, за максимум комфор добро е да користите облека од природни материјали. Мерино волната е водечки природен материјал, … Продолжи со читање “Ројалти” меѓу материјалите, австралиска мерино волна