Шанса за помирен сон на сите бајкери осигурување на велосипеди!

Вести
Интересна вест која вреди да се сподели. Сава осигурување пласираше на пазарот нов и единствен пакет за осигурување на велосипедисти, велосипеди и сите вело-авантуристи! Сава осигурување обезбедува промотивен попуст од 15%!
Претходен написи
Заврши Ехо Фестивал на планински филм 2020
Следен напис
Копаоник домаќин на престижниот Еuropa Ski Cup 2021