Ски центарот Маврово со рана претпродажба на ски карти

Вести

Промотивни цени за три категории на скијачи нуди ски центарот Маврово до 1 ноември.

Купи карта online

Годишна карта за деца на возраст од 7 до 13 години чини 6000 денариЗа деца и млади од 14 до 24 години 8000 денари

Возрасна група од 24 до 70 години 10.000 денари

Претходен написи
Копаоник домаќин на престижниот Еuropa Ski Cup 2021
Следен напис
Француските ски центри се префрлаат на хидроген