Svalbard Unplugged

Вести

Svalbard Unplugged е мини приказна за двајца пријатели, сноубордери, професионални спортисти кои ги истражуваат северните норвешки острови Svalbard.
Нивната цел беше да ја пронајдат совршената долина за да ги исполнат своите соништа за слобода. Без контакт со надворешниот свет, ослободени од современите дигитални навики и прекумерна бучава, концентрирани на експериментирање со арктичката природа и чувството на слобода. Cнимен длабоко во ледената пустината на Арктикот, каде поларните мечки се чести, а луѓето ретки.

Следен напис
Кога на врат имаш пола планина