Температури во плус, дождод доминантен

Вести

Во прилог сателитски преглед за акумулација на очекувани врнежи до недела 18 февруари. Иако радарот не погажува снежни врнежи, променливото облачно време ќе биде со локален слаб дожд, повисоките планински зони над 1700 – 2000 метри ќе бидат снежни, слаб снег. Северно изложените падини во високите зони добиваат поголема снежна акумулација.

Претходен написи
ОДГОВОР НА СООПШТЕНИЕ ОД РЕСОРТ МАВРОВО
Следен напис
Трговија на скии и сноуборд во ЕУ кој колку продава и купува