The I.C.E. St.Moritz – интернационален high-level настан 

Вести

I.C.E. St. Moritz меѓународен настан за класични автомобил на високо ниво кој обезбедува целосно ново искуство на учесниците, јавноста и индустријата. Настанот е изложба, забава и собир на гламурот, добриот стил , брзи автомобили и уживање од висока класа во зимската идила на St. Moritz. Културен автомобилски настан и начин на живот, кој се одржува на најнеконвенционалното место.

24-25 февруари, 2023 година:

  • стандардна влезница 25 CHF
  • VIP влезница 690 CHF

Претходен написи
7 дена на Антарктикот
Следен напис
Висина на снежна покривка 25.01.23