Val Thorens за фрирајд Courchevel за милионерски провод

Термини на поѓање: Петок 26 јануари 2024, враќање, пристигнување во Скопје 4 февруари 2024 година Val Thorens е дестинација “Со еден удар три центри, и тоа кој од кој”. Една од највисоките ски населби во Европа, дел од Три Долини (Les Trois Vallées) каде влегуваат и елитното прибежиште со луксузниот Courchevel и Méribel, кои заедно … Продолжи со читање Val Thorens за фрирајд Courchevel за милионерски провод