Важноста да се биде безкорисен

Вести

Скијање низ песочните дини на Колорадо. Авантура и фотографии кои на момент силно ве одвлекуваат од монотоната реалност. Не се обидуваме да го пренесеме текстот на авторот затоа што тој и онака е комплетно безкорисен како и насловот кој самиот го поставил. Но ако сте упорни за авантура како и овие дечки текстот можете да го проследите овде, објавено за магазинот freeskier

 

Претходен написи
Новите филмови на REEL ROCK 15
Следен напис
Marco Odermatt победник во Santa Caterina