Петок ноќно скијање на Пониква

Вести

Во Петок, 11 февруари ноќно скијање на двете стази. Ски картата изнесува 500 денари, а лифтовите ќе работат од 17 до 20 часот.

Лифтовите од 1 јануари на Пониква вртат секој ден. Работно време на стаза 1 и стаза 3 е од 10 до 15 часот.

Цената на ски картат за деца изнесува 500 денари, за возрасни 600 денари. Во рамките на центарот на самите терени имате можност да изнајмите скијачка опрема или други реквизите за забава. Во фунцкија се и сите ресторани и сместувачки капацитет во околината.

Previous Post
Селекторот на скијачка репрезентација Ристевски на Олимпијада, претседателот Циговски реагирал го нема на работа 
Next Post
Маврово викенд агенда