Жичарницата во Маврово со летно работно време

Вести

За сите оние кои сакаат да прошетаат низ Бистра во комфорна варијанта од сабота, 27 јуни ќе биде во функција едноседот на Ресорт Маврово. Оние кои возат планински велосипеди, ќе имаат можност да ги закачат и пренесат со жичарата своите миленици со самите терени.

Работни денови
Понеделник – петок: 10:00 – 16:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре – 15:00
Последно возење од горе надолу – 16:00

Сабота – недела։ 10:00 – 18:00 часот
Жичарницата ќе работи на секој час.

Последно возење од доле нагоре – 17:00
Последно возење од горе надолу – 18:00

Ценовни:

Бесплатен за деца до 6 год. – 0 ден.
За деца од 7 – 13 год. – 100 ден.
За возрасни лица 14+ – 150 ден.
Дневна карта за деца од 7 -13 год. (неограничено возење) – 500 ден.
Дневна карта за возрасни 14+ (неограничено возење) – 600 ден.
Групен билет за деца (над 20 лица) – 85 ден.
Групен вилет за возрасни (над 20 лица) – 120 ден.
Сезонска летна карта – 3000 ден.
Бесплатен за возрасни (за мажи над 64, жени над 62 год.) – 0 ден.

Картите се купуваат од билетарата на Едносед жичарница.

Како е во Маврово, следете во живо

 

Претходен написи
Македонија да продава мир и тишина во своите туристички понуди
Следен напис
Пелистер mtb downhill тренинг