Во меѓувреме на Попова Шапка

Вести

Како изгледаат радостите на + 50 см свеж снег! Следуваат уште неколку студени денови, утре среда засилен ветар и слаб снег во текот на денот, а потоа до недела повеќе сонце. Во моментов температурата е -6°C, слаб северен ветар.

фото: kin marcin

Претходен написи
Нижеполе со ноќно скијање
Следен напис
Карлос Сорија: 81-годишник ги освојувај највисоките врвови на светот