Галичица гори втор ден надлежните спијат

Вести

Уште вчера изутрина алармиравме за пожарот кој избувна околу 8 часот на преспанската страна од Галичица. Денес гореа, ливади и пасишта на потегот Магаро, Кота Ф10, а вечерва пожарот е префрлен на охридската страна и спушта кон Љубаништа.

Претходен написи
Југословенската експедиција на Монт Еверест 1979
Следен напис
Ekcплозии на Галичица: Пожарот од Албанија премина на територија на Македонија