Готов е дизајнот за првата Македонска бесконечна трансверзала

Вести

Готов е дизајнот за првата Македонска бесконечна трансверзала во должина од над 2000 км. Вака приближно ќе бидат маркирани сите делници кои ќе бидат дел од бесконечната трансверзала. Уникатно, креативно, убаво и различно.

Треба само малку љубов, желба, мотив, посветеност и страст да ја сакаш Македонија и планините . Сето останато се само изговори.

„На дел од овие знаци чија траса ќе поминува низ Азот планираме со Andrej Sammiana да биде и логото на Грин Пауер“ – велат од еко организацијата Грин Пауер.

Претходен написи
Сашко Кедев го искачи Анапурна!
Следен напис
Празнична драма на Галичица скијање со поглед