Забели и ски центарот Попова Шапка

Вести

Снегот слета и на Попова Шапка. Се спушти дури до 1800 метри во рамките на центарот. Рано утринава најниска измерена температура беше 0,3°C

следи во живо

Претходен написи
На Копанки активности за поквалитено скијање
Следен напис
Француската влада даде гаранци дека ски центрите ќе работат