Известување Ски-центар “Попова Шапка”

Вести

Поради невообичаено високите температури и недостатокот на снег на ски патеките во Ски-центарот “Попова Шапка”, а следствено на тоа и релативно кратката сезона 2023/2024, Ве известуваме дека сите досега набавени сезонски ски-билети ќе важат и за следната ски-сезона 2024/2025.

Ви благодариме на разбирањето!

Претходен написи
Снег низ ски регионите ќе има ли скијање?
Следен напис
Дел од македонските туроператори ги промовираат можностите на Македонија на саем во Берлин