Кога на врат имаш пола планина

Вести

Бен Мејр изјави дека очекувал вакво нешто дека може да се случи, па бил спремен барем психички доколку го збрка планината, надоле по него.  Како беше она “кој ќе преживее, ќе раскажува”!

Претходен написи
Svalbard Unplugged
Следен напис
Како Al Jazeera Balkans ја виде Баба планина