Нижеполе со ноќно скијање

Вести

Ски центарот Нижеполе Стрежево, вечерва од 17 до 20 часот ќе ги стави во функција ски лифтовите за ноќно скијање. Покрај скијање на располагање го имате и ресторанот во склоп на центарот за топли пијалоци или храна. Има нови 30 см снег. Во моментов на Пелистер слаб снег, температура -4°C.

Нижеполе
Претходен написи
Пола метар снег и скијање низ цела Македонија
Следен напис
Во меѓувреме на Попова Шапка