Нижеполе скијање од 17 до 22 часот

Вести

Релаксирано и забавно, скијањето продолжува и денес, среда 23.03.2022 година со продолжено ноќно скијање од 17.00 до 22.00 часот. Чајџилницата работи од 08.00 до 22.00 часот. Не ги пропуштајте броените скијачки денови од оваа сезона, користете сонце и убаво време

Претходен написи
Популарната двојка Mikaela Shiffrin и Aleksander Kilde со двоен успех во Courchevel
Следен напис
Забраната за движење на возила до Средно Водно