Ноќно скијање на Пониква

Вести

Денес петок 19 февруари ноќно скијање на Пониква. Ќе бидат на располагање под рефлектори , стаза 1 и стаза 3.

Ноќното скијање е во период од 17 до 20 часот

Претходен написи
Македонски планинари и велосипедисти се искачија на највисокиот врв на Килиманџаро
Следен напис
Почна традиционалниот планинарски марш во чест на Борис Трајковски