Попова Шапка работи шестосед за панорамски прошетки

Вести

ℹ️‼️Ги информираме љубителите на скијањето дека поради немање соодветни услови за скијање, ски-лифтовите и жичниците во Ски-центар “Попова Шапка” не се во функција 29.01.2024 до нови врнежи на снег.

🚠Истовремено, Ве известуваме дека шестоседата жичница ќе работи од 10:30 до 15:30 часот исклучиво само за панорамски прошетки.

За секоја промена навремено ќе бидете известени. Следете нѐ!

Претходен написи
Се леташе и се победуваше во Cortina
Следен напис
Денес, Петок ноќно скијање на Пониква