Пелистер mtb downhill тренинг

Вести

На крајот на септември на Пелистер ќе се одржи натпревар во планински велосипедизам, односно даунхил. Деновиве имаше тренинг на дел од македонските натпреварувачи. Во прилог амбиент.

Фотографија Александар Буневски

Претходен написи
Жичарницата во Маврово со летно работно време
Следен напис
Се врши рехабилитација на останатиот дел од патот Пониква – Кочани