Светски ден на планината, втор дел

Вести

Како продолжение на Светскиот ден на планината кој се одржа пред две недели, ФПСМ повторно ве поканува на интернет презентација овој пат посветена на добитниците на награда „Даре Џамбаз“ за 2020 година, со презентација од претседателот на ФПСМ, Проф, Д-р. Јовица Угриновски; а ќе има и промоција на книгата „МОНТ ЕВЕРЕСТ ЅВОНАРОТ НА ВИСОЧИНИТЕ“ од Здравко Дејановиќ. Настанот може да го проследите во четврток, 24 декември 2020, од 18 часот, преку YouTube каналот на ФПСМ, како и преку социјалните мрежи.

Претходен написи
Што е ски турингот
Следен напис
Емили Харингтон влегува во историјата на „Ел Капитан“