Ски амбиент Попова Шапка

Вести

Попова Шапка најпопуларна дестинација ако сакате да скијате секаков тип на терени. Оваа сезона бингото односно снегот падна токму тука, па центарот работи речиси без застој секој ден. Главна дестинација на фрирајд и ски планинарството. Во прилог амбиент од изминатава недела, како ги минуваме скијачките денови. Доколку сте заинтересирани за фрирајд авантура, пишете ни овде .

Претходен написи
Ирина Дишовска и Лазо Миновски кампуваат на Шара во зимски услови
Следен напис
Викендов ноќно скијање во Маврово