Снежен бран и освежување на ски патеките

Вести

Влажен бран кој најмногу во сабота ќе донесе освежување низ ски регионите. Зависно од надморската висина, се очекува нова акумулација на снег 30-50 см. Недела студено со температури до -10° низ ски регионите ,претежно облачно со кратки сончеви периоди.

Претходен написи
Талентираната Јана Атанасовска запиша нов најдобар успех во историјата на македонското женско скијање
Следен напис
Попова Шапка и Копанки активни недела 21 јануари