Снежна идила низ Македонија

Вести

Снегот се најави како што треба низ сите ски региони. Десетина см снег има во сите ски центри, дува слаб северен ветар, а температурите се движат од 0°C на Пелистер, -0,4°C Крушево, -1,3°C Пониква, -2,2°C Попова Шапка. Во Маврово на Бистра појма немаме каков е временскиот амбиент затоа што метеостаницата е украдена (народна станица од граѓаните-скијачите за граѓаните-скијачите), чесниот пронаоѓач може да не контактира следува награда!

Претходен написи
Како да изберете соодветна големина на ски кацига
Следен напис
Онлајн конференција „Одржлив туризам. Туризмот и европските планини“