Тhe Road to Macedonia by SnowboarderMBM

Вести

2 кампер возила, 3 спортисти, 5 земји, 14 дена, 3.500 километри и бескрајна забава и сноуборд! Главното во Македонија

#SF_Freeride #Eskimo #skimacedonia

Претходен написи
La Plagne Paradiski поинакво spa уживање
Следен напис
Заладување дожд и снег на 2500+