Урбано качување

Вести

Качувањето не мора да е само во природа, може да биде и урбано. Од приложенто може да се забележи дека е дури пострашно од качувањето на некој опасен врв или по карпи. Како изгледа качување на кран висок 450 метри во Дубаи и каков е погледот од горе можеме да видиме во следното видео.

Претходен написи
Зимско лудило К2: Може ли да се случи оваа година?
Следен напис
Почина планинарот Зоран Николовски