Што се шета низ Националниот парк Маврово

Вести

Автоматските фотозамки поставени во националниот парк Маврово уловија повеќе животни како се шетаат низ планината. Благодарение на Македонското еколошко друштво, можеме да допреме до мистеријата какви се животни шетаат низ нашите шуми и планини.

 

Претходен написи
Некое скалило погоре Salomon S/Lab Shift MNC 13
Следен напис
Планинарите кои го искачуваат Монт Блан ќе мора да имаат задолжителна резервација во планинарските домови