36. ЕКСПО-ЗИМ – САЕМ НА ЗИМСКА СПОРТСКА ОПРЕМА

Вести

На Саемот во Белград од 1-4 декември 2022 година (четврток до недела) се одржува 36-тиот EXPO-ZIM – саем за опрема за зимска спортска опрема.

Единствена можност за љубителите на зимските спортови и туризмот да најдат комплетна најсовремена спортска и рекреативна опрема на едно место, да разменат или сервисираат користени реквизити и да обезбедат поволни туристички аранжмани.

Ги обединува најголемите производители, увозници, дистрибутери и даватели на услуги на опрема за зимски спортови за професионалци и рекреативци, претставници на врвни светски брендови, зимски туристички центри и скијачки центри, водечки туристички агенции, хотели, одморалишта.

Здружението „Спорт за сите“, коорганизатор на настанот, секоја година подготвува серија дополнителни програми – предавања, изложби, квизови за познавање на зимските спортови, а заедно со скијачките центри на Србија, стручни совети за безбедност на скијањето падини.

Дали и на Скопје му е потребен ваков саем за љубителите на зимските спортови?

Претходен написи
Енергијата е тука Бонита јаткасти путери
Следен напис
Презентација на Сашко Кедев