АСК Скади врши уписи на нови членови

Вести

Алпскиот скијачки клуб СКАДИ од Скопје врши упис на нови деца кои се заинтересирани да бидат дел од светот на алпското скијањето и оваа супер спорт активност. Покрај обука и едукација поврзана со алпското скијање, децата се дел од активни тренинг кампови во Скопје, Маврово и Австрија. Се стекнуваат со работни и здрави навики , поголема дисциплина, другарување, социјализација и креативни игри.

Повеќе информации: Ментор, главен тренер Александар Атанасовски Чаве 070 32 71 72 , асистент Димитар 077 77 16 18

Претходен написи
Планините на сонце градовите под магла
Следен напис
Сноуборд клуб Полар организира камп Копаоник