Сноуборд клуб Полар организира камп Копаоник

Вести

Сноуборд клубот Полар од Скопје, организира камп на Копаоник во Србија. Деца на возраст 8+, група од најмногу 30 деца + 7 инструктори

8 – 15 јануари 15 – 22 јануари

информации и резервации Кирил Насков 078 281 234, kire@polar.mk

Претходен написи
АСК Скади врши уписи на нови членови
Следен напис
ЦУК вечерва со голема спасувачка акција