Вести

  1. Вести

Titov Vrv SkyRace 2020

Вести
Неверојатни перформанси и многу сила беа реализирани и потрошени на шарските врвови и гребени минатиот викенд како дел од трката во националното првенство во планинско трчање на Македонија при федерацијата…
Read More

Се реновираат ски лифтовите на Пониква

Вести
Проектот опфаќа реконструкција на машинските и на електричните делови на лифтовите. Ќе бидат заменети влечните јажиња, котвите, се врши ремонт на моторите, комплетна замена на електрониката и управувачките делови на…
Read More

Пелистер mtb downhill тренинг

Вести
На крајот на септември на Пелистер ќе се одржи натпревар во планински велосипедизам, односно даунхил. Деновиве имаше тренинг на дел од македонските натпреварувачи. Во прилог амбиент. Фотографија Александар Буневски
Read More

Македонија да продава мир и тишина во своите туристички понуди

Вести
Причината што Финска како земја во своите туристички кампањи промовира тишина за своите посетители. Земјата ја направи тишината како атракција и наместо туристите да блеат во празен простор низ широките…
Read More
Мени