Денес во МКЦ промоција на “Планинарење” од Илина Арсова

Вести

Изложба и промоција, МКЦ 28 Септември, 20 часот

Промоција на книгата “Планинарење” на Илина Арсова заедно со изложба на фотографии ќе може да ја проследите денес, понеделник од 20 часот во Младински културен центар Скопје. Книгата е веќе достапна во продажба и сите заинтересирани можат да ја купат во книжарниците на Три, Или Или, Литература.мк, хотел Туто Јанче, Скаут, кафе Галерија Охрид.

Претходен написи
Крушево развива активен туризам преку велосипедизам
Следен напис
Крупни чекори за Dominik Paris во Zermatt