Доза мавровски амбиент Баба Марта со снежен дар!

Вести

💯❄️❤️🎿
Сезонава даде во ‘90 минута – утрово се разбудивме со нови 30 тина сантиметри снег, температура околу 0 степени, без ветер на висина од 1330мнв. Убаво го пласти и се надеваме на значително продолжување на сезоната 2020 доколку продолжи вака ! Фала Баба Марта за снежниот дар !! 🙏

Ski Hut Gorica report

Претходен написи
Финалето на Светскиот Куп во Cortina се откажа поради coronavirus-от
Следен напис
Викендот беше четвртата станица од Freeride World Tour во Фибербрун Австрија