ATV Astro tours Kuratica Ohrid

  1. ATV Astro tours Kuratica Ohrid
ATV Astro tours Kuratica Ohrid јуниЈун 20 2022 19:00 - септемвриСеп 05 2022 23:55 Europe/Ljubljana

 

Астро Тури 2022 и фотографирање со млечен пат.

75 евра по човек

Во цената е вклучено:
- 40 минутно ноќно возење со џип од Куратица
- Запознавање со ноќното небо и ноќен поглед кон двете езера
- Фотографирање со млечен пат
- Вечера и пијалоци под ноќното небо
- Враќање во Куратица
Резервации на: 078 428 161 Стојан

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org