Beach Run Mavrovo Half Marathon 2019

 1. Beach Run Mavrovo Half Marathon 2019
28Јул
Beach Run Mavrovo Half Marathon 2019 јулиЈул 28 2019 08:00 - 20:00 Europe/Ljubljana

Mavrovo

Beach Run Mavrovo Half Marathon 2019

Датум: 28 јули 2019
Локација: Маврово
Време на старт: (TBD)
Регистрација: -
Прогласување победници: -
Должина на патека: 5 км и 21 км
Патека за трчање: (TBD)

:: За Beach Run 2019 ::

Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран, Маврово и Охрид) од 7 јули до 4 август 2019 година, од кои три на 5км, една на 10 км и еден полумаратон.

Во трките може да учествува секој што сака да се натпреварува во трчање, на една, неколку или на сите предвидени трки од серијата.

На секоја од трките ќе бидат наградени најбрзите тројца во машка и женска конкуренција, а сите натпреварувачи кои успешно ја истрчале трката ќе освојат поени според постигнатото место, кои понатаму ќе служат за формирање рејтинг табела и одредување на победникот на серијата. Најдобрите тројца во машка и женска конкуренција во вкупниот пласман на серијата освојуваат награди.

ДАТУМИ И ЛОКАЦИИ

Недела, 7 јули 2019 Скопје 5K, во 8:30 на Кеј (кај Влада)
Недела, 14 јули 2019 Дојран 5K, во 18:00 кај "Под јаворите"
Недела, 21 јули 2019 Преспа 5K
Недела, 28 јули 2019 Маврово 5K/HM
Сабота, 3 август 2019 Охрид 5К/10K

Event start in Event end in Event expired
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Import to Google Calendar
 • Schedule
 • Guests
 • Attendance
 • Forecast
 • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org