FIS Rollerski меѓународни натпревари

  1. FIS Rollerski меѓународни натпревари
FIS Rollerski меѓународни натпревари августАвг 15 2022 08:00 - септемвриСеп 11 2022 14:00 Europe/SkopjePelister, Bitola, Macedonia

Pelister

Најава, FIS Rollerski меѓународни натпревари 2022 година. Во организација на скијачката федерација на Македонија, кон крајот на летото, месец август и септември се резервирани за FIS Rollerski натпревари кои ќе се одржат на три локации низ Македонија.

Пелистер 15.8 – 19.8

Крушево 19.8 – 21.8

Пониква 10.9 – 11.9

Import to Google Calendar

Location

Pelister, Bitola, Macedonia

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org