OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023

  1. OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023
OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023 мајМај 19 2023 00:00 - мајМај 21 2023 23:50 Europe/LjubljanaStruga, Macedonia

Galicica

Од 19- 21 мај 2023 година во камп СКАУТ во Струга ќе се одржи првиот OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023 (https://camp.mk/expo23/).

Со овој настан сакаме да се собереме сите љубители на Outdoor активности и да овозможиме да се презентираат сите компании и индивидуи кои нудат опрема или услуги од областа на outdoor активностите, да слушнеме едукативни презентации и да направиме вмрежување на outdoor индустријата.

На  OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023 очекуваме да учествуваат компании и индивидуи кои ќе ги презентираат своите производи пред посетителите како што се: опрема за кампување и логорување, професионална и рекреативна планинарска опрема, сместување во кампови, селски и планинарски куќи, продажба и изнајмување на (електрични) велосипеди, АТВ, УТВ, планинарски тури и јавање коњи, нуркање и нуркачка опрема, кајаци и веслање, едрење, чамци и други интересни производи и услуги.

Сметаме дека вашата дејност е директно поврзана со outdoor активностите во Македонија, и со таа цел Ве покануваме да се вклучите и да ги презентирате вашите производи и услуги на OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023.

Сите потребни информации може да ги најдете на горниот линк, и во документите во прилог.

Се гледаме во Камп Скаут во Струга на OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023.

Се надеваме на идна и долгорочна соработка,

Тимот на камп СКАУТ

Import to Google Calendar

Location

Struga, Macedonia

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org