Ски школа АСК СКАДИ Маврово 2022

  1. Ски школа АСК СКАДИ Маврово 2022
Ски школа АСК СКАДИ Маврово 2022 јануариЈан 11 2022 00:00 - мартМар 31 2022 00:00 Europe/LjubljanaMavrovo

Mavrovo

Алпскиот скијачки клуб СКАДИ од Скопје и оваа сезона ќе има зимски скијачки камп во Маврово.

За сите заинтересирани родители кои сакаат да ги научат своите деца да скијаат на располагање ќе стои тренерското искуство на клубот СКАДИ и бројните победи на натпревари во странство.

Покрај основната можност децата да бидат дел од ски камп, постои и можност за зачленување во скијачкиот клуб и понатамошни тренинзи и учество на детски трки во земјата и странство, можноста за тренинзи на глечери и во летниот период. Покрај тоа децата посетуваат летни кампови како и континуирани суви тренинзи во сала или на отворено во текот на целата година.

Контакт телефони

Главен тренер / ментор Александар Атанасовкси Чаве 070 32 71 72

Асистент Димитар 077 77 16 18

Import to Google Calendar

Location

Mavrovo

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org