Titov Vrv SkyRace 2020

  1. Titov Vrv SkyRace 2020
Titov Vrv SkyRace 2020 јуниЈун 28 2020 08:00 - 15:00 Europe/LjubljanaShar Planina

Popova Shapka

На падините на Шар Планина на 28 јуни 2020 година ќе се одржи, второто издание на планинската трка Titov Vrv Sky Race.

Стартот е од Попова Шапка преку врвот Антени (2520 м) патеката продолжува по гребен до врвот Бакардан (2704 м) и на крај на врвот Титов врв 2747 мнв и назад. Патеката е во должина 20 километри со денивелација од 1900 D+.

Оваа трка воедно претставува и државно првенство во скајранинг за 2020 година во соработка со Комисијата за скајранинг при ФПСМ.

Пријавувањето е во тек до пополнување на максималната бројка на потврдени учесници. Максималниот број е ограничен на вкупно 60 учесници.

линк за пријава

Import to Google Calendar

Location

Shar Planina

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org