Titov Vrv SkyRace 2021

  1. Titov Vrv SkyRace 2021
Titov Vrv SkyRace 2021 јуниЈун 13 2021 08:00 - 18:00 Europe/LjubljanaShar Planina

Почитувани скајранери,
Третото издание на Titov Vrv SkyRace ќе се одржи на 13.06.2021 година. Бројот на натпреварувачи и форматот на трката ќе зависат од Ковид состојбата и мерките во пресрет на настанот. За повеќе информации следете го ПК Македон ⬆️🏃🏔️

Import to Google Calendar

Location

Shar Planina

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org