Tour de Lake(s) 2019

  1. Tour de Lake(s) 2019
Tour de Lake(s) 2019 августАвг 02 2019 Europe/LjubljanaGalicica, MK

Galicica

Илинденска велосипедска тура која во еден ден ги обединува Охридското Езеро, Преспанското Езеро и Галичица.

Детали за турите
Датум: Петок, 2 август 2019
Време на пристигнување: 7 ч.
Време на старт на турата: 8 ч.
Место за старт и финиш: Buffalo Beach (плажата за одбојка на песок)
Должина на турата:
1. Тура од 150 км покрај Охридското Езеро, Преспанското Езеро и преку Галичица со вкупно искачување од 2.500 метри
2. Тура од 90 км околу Охридското Езеро со вкупно искачување од околу 1000 метри

Учеството во турите е бесплатно. Пополни ја пријавата за да го осигураш своето место во групата.

Во турата може да учествува секој кој се чувствува подготвен да извози со велосипед во еден ден 90 или 150 км, кој располага со исправен велосипед и кој ќе ги почитува советите и инструкциите од страна на водичите на групата. Возењето е по асфалт и изобилува со нагорнини па се препорачува учесниците да бидат во добра физичка подготвеност и со активно возење велосипед во текот на сезоната.

За минувањето на границите е потребно да се носи лична карта или пасош.

Возењето за цело време на турата е во група и е задолжително да се почитува распоредот на паузите кои се неопходни заради должината на турата како и заради високите температури во летниот период.

Секој ја вози турата на сопствена одговорност.

Import to Google Calendar

Location

Galicica, MK

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org